Menu

Menu

Wie ben ik

Mijn naam is Joost Ballemans en ik heb een bedrijfseconomische achtergrond (HBO/WO). Ik heb 25 jaar ervaring als controller en financieel adviseur, zowel in de profit als non-profit. Ik ben in het bijzonder geïnteresseerd in modelmatige analyse en het gebruik van Excel. Ik zoek naar wegen om:

  • Complexe processen te vereenvoudigen
  • Organisaties effectiever te maken
  • Bestaande kennis te optimaliseren

Het initiatief om deze website op te zetten komt vooral voort uit bovenstaande interesse. Ik hoop hierbij een constructieve bijdrage te leveren aan het vakgebied business analytics in het algemeen en business modeling in het bijzonder. Hopelijk stimuleer ik business analisten en andere belangstellenden om meer gebruik te maken van Excel. En uiteraard dat Excel-gebruikers de mogelijkheid van business modeling ontdekken.

Deze website is in ontwikkeling. Mocht je suggesties, vragen/en of opmerkingen hebben over de opzet of inhoud, gelieve dat kenbaar te maken middels het bijgevoegde contactformulier.